kapat× Destek 0 507 829 52 97
Ekibimiz

default_img.jpg

Av. Ebrar Efkan Bilgiç

Founding Partner

Av. Ebrar Efkan Bilgiç

Founding Partner

Ebrar Efkan Bilgiç, Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni tam burslu kazanarak fakülteye 1.likle girmiştir. Yeni Ufuklar Hukuk Kulübü başkanlığı görevini 3 yıl boyunca devam ettirmiştir. 2015 yılında Türkiye’nin en büyük hukuk derneği olan Kariyer Hukuk Derneği’ni kurarak 5 yıl boyunca kurucu başkanlık görevini sürdürmüştür. Yatay geçiş yaptığı Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olarak İstanbul Barosu’nda yasal stajını tamamlamıştır.

2015 yılından itibaren Spor Hukuku alanında 10’dan fazla konferans ve söyleşi düzenlemiş ve bunlarda konuşmacı olarak yer almıştır. 2020 yılında Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi’nde Spor Hukuku ve Yönetimi sertifika programını, 2023 yılında ise Futbol Menajerliği Sertifika Programını başarıyla tamamlamıştır.

Ediz Bahtiharoğlu’na ithafen yazdığı “Spor Hukuku El Kitabı” ve Türkiye’nin ilk hukuk romanı olan “Bir’takım Elbiseliler” romanının yazarıdır.

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri dalında Yüksek Lisansı’na devam etmekte olup 8 Mart 2022 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından klasman dışı bırakılan ve aralarında Fırat Aydınus, Cüneyt Çakır gibi isimlerin yer aldığı 18 hakem ve 1 gözlemcinin avukatlığını üstlenerek Nihat Özdemir başkanlığındaki TFF’ye karşı olan davayı kazanmıştır.

İstanbul Barosu’na kayıtlı avukat olarak mesleki hayatını devam ettirmektedir.

Uzmanlık alanı: Spor Hukuku, Startup Hukuku

Email: ebrar@bilgiclaw.com
default_img.jpg

Av. Ömer Bulgak

Partner

Av. Ömer Bulgak

Partner

Ömer Bulgak, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden mezun, İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukat olarak, rekabet hukuku, anti-damping, gümrük ve ticaret uyuşmazlıkları ve uyum konularında ulusal ve uluslararası müvekkillere hizmet veren bir danışmanlık şirketinde çalışmıştır. Burada teknoloji, e-ticaret, sigortacılık, bankacılık, çimento / hazır beton, otomotiv, optik, hazır gıda, demir – çelik, liman ve ulaşım hizmetleri gibi birçok sektörden alanında lider şirketlere danışmanlık vermiştir. Ömer daha sonra, Dünya’nın en büyük teknoloji şirketinde avukatlık yapmıştır. Burada Türkiye, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinden sorumlu ekipte yer almıştır. Bu sebeple hem ulusal hem de uluslararası konularda danışmanlık sağlamıştır. Şirketin günlük olarak ihtiyaç duyabileceği belge ve sözleşmelerin hukuki olarak hazırlanmasının yanı sıra şirketin ulusal ve uluslarası politikalarına uyum, lisanslama, pazarlama, gizlilik, GDPR ve KVKK, yolsuzlukla mücadele (anti-corruption) ve rekabet hususlarında hukuki destek sağlamıştır. Ömer son olarak uluslararası bir bankanın Türkiye genel merkezinde avukatlık yapmıştır. İngilizce ve Almanca dillerine hakimdir.

Email: omer.bulgak@bilgiclaw.com
default_img.jpg

Av. Eda Nur Yazan

Attorney

Av. Eda Nur Yazan

Attorney

Eda Nur Yazan, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2020 yılında mezun olmuştur. 2021 yılı Aralık ayından itibaren İstanbul Barosuna kayıtlı avukattır. 2021 yılında Kadir Has Üniversitesi SÇM Spor Hukuku Sertifika Programını tamamlamıştır. 2022 Şubat ayından itibaren Bilgiç Hukuk Bürosunda özel hukuk alanında avukat olarak çalışmaktadır.

Uzmanlık Alanı: Ticaret Hukuku, Fikri Mülkiyet Hukuku

Email: edanur.yazan@bilgiclaw.com
default_img.jpg

Av. Nursu Nur

Attorney

Av. Nursu Nur

Attorney

Nursu Nur, 2021 yılında Özyeğin Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Tam burslu olarak Özyeğin Üniversitesi'nde Spor Hukuku uzmanlik alanı yüksek lisans eğitimine devam etmekte olup İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat olarak meslek hayatını ifa etmektedir.

Uzmanlık Alanı: Spor Hukuku

Email: nursu.nur@bilgiclaw.com
default_img.jpg

Av. M. Tuğçe Demirat

Attorney

Av. M. Tuğçe Demirat

Attorney

Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Av. M. Tuğçe Demirat, ulusal ve uluslararası tanınmış birçok şirkete günlük ticari işleyişlerinde karşılaştıkları hukuki sorunlar konusunda danışmanlık vermektedir. Çalışmakta olduğu departmanda müvekkillerin azami menfaatini gözeterek tüm dava ve takip süreçleriyle ilgilenmekte, gerekli danışmanlık hizmetini sunmakta ve hukuki anlamda en doğru stratejileri belirlemektedir. Sözleşme hazırlama, müzakere süreçlerini yürütme ve süreci sonlandırma hususunda tecrübeleri bulunmaktadır. Hukukun güncel değişiklikleriyle yakından ilgili olup bu hususlarda hukuki yazılar yazan Av. M. Tuğçe Demirat, İngilizce ve Arapça dillerine hakimdir.

Uzmanlık Alanı: Şirketler/Ticaret Hukuku, Sigorta Hukuku

Email: tugce.demirat@bilgiclaw.com
default_img.jpg

Ahmet Hakan Burtaşkiray

Legal Intern

Ahmet Hakan Burtaşkiray

Legal Intern

Ahmet Hakan Burtaşkıray, 2019 yılında Medipol Üniversitesi Hukuk fakültesini kazanarak lisans eğitimine başlamıştır. Spor Hukuku öğrenci kulübü kurucusudur ve başkanlık görevini 3 yıl boyunca devam ettirmiştir. Spor Hukukuna dair birçok konferans ve söyleşi düzenlemiştir. 2020 Eylül ayından itibaren Bilgiç Hukuk Bürosu’nda öğrenci stajyer olarak çalışmaktadır. İngilizce diline hakimdir. Üniversite öğrenimi devam etmektedir.

Uzmanlık Alanı: Spor Hukuku, Tazminat Hukuku

Email: hburtaskiray@bilgiclaw.com
kmk® | web tasarım yazılımı ile hazırlanmıştır.